Főlap
Szalagfüggönyről Gyakori kérdések Referenciák Rólunk Elérhetőségek

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Megrendelőink által gyakran feltett kérdéseket és az azokra adott válaszokat tesszük itt közzé. Talán mások számára is érdekes olvasmány lehet…

Mire jó a szalagfüggöny?

A szalagfüggönyök nemcsak a nagy üvegfelületek ideális árnyékolói. Irodák, bankok, lakások árnyékolására egyaránt alkalmas, sőt térelválasztásra is kitűnő  megoldás lehet. A páratlan textil kollekció lehetőséget ad Önnek, hogy a függöny harmónikusan illeszkedjen a környezetéhez.         

Miért jobb a szalagfüggöny, mint a hagyományos függönyök?

 A szalagfüggöny előnye a különleges esztétikai megjelenése mellett még a fényszabályozás lehetősége is. Elfordítással beállítható, hogy jöjjön be napfény vagy esetleg szűrje meg azt. A szalagfüggöny lamellái UV védelemmel ellátottak, ez segíti a tartósságát. Portaszító tulajdonságokkal rendelkezik, ezért nem kell évente több alkalommal mosni. Ezáltal időt és pénzt is megtakaríthat.

Forgalmaznak-e előre gyártott szalagfüggönyöket?

Nem!  Mi minden termékünket gondos helyszíni felmérés után a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készítjük el

Milyen anyagból készül a szalagfüggöny?

Az általunk forgalmazott szalagfüggönyök fényzáró, fényáteresztő, fényszűrő, illetve fényvisszaverő textilekből készülnek, nagy színválasztékban.  Tudunk szerelni igény szerint tűzálló és antibakteriosztatikus szalagfüggönyöket is. Nagyrészük alapanyaga poliészter, de vannak selyem, ill. selyem hatású  anyagaink is. Portaszító bevonattal kezeltek és UV védelemmel ellátottak, ezért  mosni sem kell.


A karnis milyen színben készül?

Az alapszín fehér, de felárral a RAL színskála színeire színterezhető.

 

Hogyan tudom működtetni a szalagfüggönyt?

 

A szalagfüggönyt általában kézzel működtetjük. Kézi vezérlésnél a karnishoz  zsinór tartozik, aminek a segítségével a szalagfüggönyt ki-és behúzhatjuk. Az elfordítást pedig egyszerűen gyöngysor segítségével végezzük.

 


Miért van a lamellák alján lánc?
 

Ez a lánc köti össze a lamellákat, ezáltal a lamellák együtt mozognak.

 

Lehet-e egy ablakra több színárnyalatból összeválogatni a lamellákat? (csíkos szalagfüggöny)

 

Igen szoktak megrendelőink olyan szalagfüggönyt rendelni, mely 1 típusú textilből de 2 vagy akár több színárnyalatból áll.

 

Kimoshatom-e a szalagfüggöny lamelláit mosógépben?

A szalagfüggöny lamellái portaszító bevonattal vannak ellátva, ezért hosszú ideig nem szükséges a tisztítása. Mosógépben vagy kádban nem szabad kimosni!

 

Lehet-e „házilag” tisztítani a lamellákat?

Mivel legtöbb szalagfüggöny lamellánk műanyag alapú, így nedves ruhával vagy szivaccsal letörölhető az esetleges szennyeződés.

Szalagfüggöny vegyi tisztítás vagy csere?  Melyik a jobb megoldás?

Ez nem a házi tisztításról szól, hanem az ipari géppel történő tisztításról. Ennek elvégzése csak irodaházak esetében lehet esetleg gazdaságos.

Milyen fizetési feltételekkel rendelhetek szalagfüggönyt?                      

Az általános fizetési mód a készpénz fizetés. Megrendeléskor kérünk 30 -40 % előleget. A fennmaradó összeget pedig a munkaátvétele után kérjük kifizetni. Banki átutalással történő fizetést csak nagyon ritka esetben fogadunk el.

Fizethetek-e bankkártyával?

Nem. Vállalkozásunk bankkártyás fizetést nem tud elfogadni.

Mennyi idő telik el a megrendelés és a felszerelés között?

Ha nincs a megrendelőnek speciális igénye akkor általában a megrendeléstől számított  2-3 héten belül a szalagfüggönyök felszerelés kerülnek.

Megnézhetem-e a mintadarabokat?

Igen, ez csak természetes!   Felsőzsolcai székhelyünkön is van lehetőség előzetes időpont egyeztetés alapján megnézni a mintadarabokat. Javasoljuk azonban díjtalan kényelmi szolgáltatásunkat, ezáltal otthonában, vagy irodájában nézheti meg választékunkat. A helyszínen sokkal könnyebb a választás! Javasoljuk mindkét esetben a telefonon történő időpont egyeztetést!  

Telefonszámunk:                              

 06/30/997-5158

 

Rendelhetek telefonon keresztül is?

Munkánk minősége és az ügyfelek legtökéletesebb   kiszolgálása érdekében ragaszkodunk a szakembereink által végzett helyszíni felméréshez.

Mi történik akkor, ha a felszerelt árnyékolónál meghibásodást észlelek?

A hibát minél hamarabb jelezni kell vállalkozásunk felé és azt a lehető legrövidebb idő alatt kijavítjuk Önnek. Garanciális idő alatt amennyiben mi hibáztunk, akkor természetesen díjtalanul. Garanciális időn túl pedig díjazásért.

Mi a biztosíték arra, hogy valóban felszerelik a szalagfüggönyt és később érvényesíteni tudom garanciális igényemet Önöknél?

Ez a mai világban nagyon fontos kérdés, hiszen nagyon sokan dolgoznak vállalkozói igazolvány nélkül, „feketén”. Ezért szükséges előtte tájékozódni a vállalkozásról, referenciát kérni. A mi referenciánk és biztosítékunk, hogy több mint 20 éve foglalkozunk árnyékoló szereléssel. Ha nem végeznénk jó munkát, akkor nem ajánlanák munkánkat megrendelőink ismerőseiknek. Ami gazdasági válságban csak is minőségi munkával lehet talpon maradni.

  Ön is szeretné széppé varázsolni otthonát? Esetleg a munkahelyi iroda helyiségek szalagfüggönyözése vált időszerűvé?
Térelválasztási gondjai vannak?
Telefonáljon és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Telefonszámunk:        06/30/997-5158

                                        

Munkatársunk várja hívását!

 

Vissza az főlapra